Quality by knowledge and service
Home     Wie Zijn Wij     Actie v/d Maand      Offerte      Contact
Copyright 2011- 2012  Carpoint Amsterdam®. Alle rechten voorbehouden
Wat Doen Wij?
Welkom bij Carpoint Amsterdam
Voor veel mensen is het zorgeloos rijden van een auto een vanzelfsprekend begrip. Natuurlijk is het dan belangrijk dat Uw auto in een topconditie verkeert. Het regelmatig onderhouden van Uw auto is daarom ook belangrijk. Voor dit onderhoud kunt U ook terecht bij Carpoint Amsterdam een BOVAG erkend garagebedrijf. Wij onderhouden ieder type auto van ieder merk.

Vanzelfsprekend beschikken wij over een technisch hoogstaande werkplaats met alleen bekwaam en gediplomeerd personeel dat werkt met kwaliteitsgereedschap en beschikt over de laatste diagnose apparaturen voor alle automerken. Geen enkele reparatie hoeft alleen maar op blind vertrouwen plaats te vinden. Voordat wij starten met de werkzaamheden aan uw auto ontvangt u van ons een diagnose rapport en een gedegen prijsopgaaf.

Wij helpen u graag met alles dat betrekking heeft op uw auto. Zo kunt u bij ons terecht voor de APK keuring, onderhoud aan uw auto in de vorm van een grote beurt of kleine beurt, airco onderhoud en reparatie werkzaamheden. Tevens hebben wij een uitgebreide scala aan banden en kunnen wij naast het leveren en monteren van uw banden ook de banden balanceren en uw gehele voertuig uitlijnen met onze geavanceerde uitlijnapparatuur.
Links